Ενημέρωση για τη διαδικασία διεξαγωγής των αρχαιρεσιών της 11ης Οκτωβρίου 2020

Φίλες και φίλοι, μέλη του Συνδέσμου Αποφοίτων Ευαγγελικής Σχολής,

Σας καλούμε αυτήν την Κυριακή (11/10/2020) να συμμετάσχετε στις αρχαιρεσίες του Συνδέσμου, οι οποίες φέτος θα διεξαχθούν ηλεκτρονικά μέσω του διαδικτύου. Θα μπορείτε να ψηφίσετε είτε από υπολογιστή ή και από κινητό τηλέφωνο ή tablet. Για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα ή δεν επιθυμούν να ψηφίσουν ηλεκτρονικά θα υπάρχει και φυσική κάλπη στο ισόγειο της Ευαγγελικής Σχολής (στην αίθουσα Γερμανικών) από τις 6 μμ έως τις 9 μμ αυτήν την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020. Η ηλεκτρονική ψηφοφορία θα διεξαχθεί και αυτή κατά τις ίδιες ώρες, δηλ. 6μμ-9μμ ώρα Ελλάδας.

Η ηλεκτρονική ψηφοφορία θα διεξαχθεί με την πλατφόρμα ELECTOBOX (πληροφορίες https://electobox.com/el/). Την ώρα έναρξης της ψηφοφορίας όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του Συνδέσμου θα λάβουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει κατά την εγγραφή τους στον Σύνδεσμο ή και μεταγενέστερα (είναι η ίδια διεύθυνση στην οποία αποστέλλεται και το παρόν) μήνυμα από την πλατφόρμα με τον μυστικό προσωπικό τους Σύνδεσμο (link), πατώντας τον οποίο θα συνδεθούν στην πλατφόρμα ψηφοφορίας που θα έχει το ψηφοδέλτιο στο οποίο θα ψηφίσουν.

Το ψηφοδέλτιο θα έχει 4 ενότητες ψηφοφορίας. Οι ενότητες είναι: α) Η επιλογή υποψηφίων για το Διοικητικό Συμβούλιο (βάζουμε έως τρεις σταυρούς), β) Η επιλογή υποψηφίου για την Εξελεγκτική Επιτροπή (βάζουμε μόνο ένα σταυρό), γ) Η επιλογή έγκρισης ή απόρριψης των πεπραγμένων του απερχόμενου Δ.Σ. και δ) Η επιλογή έγκρισης ή απόρριψης της Έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής (η οποία είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα μας www.saess.gr).  Λεπτομέρειες για το μέχρι πόσους σταυρούς βάζουμε σε κάθε ενότητα θα υπάρχουν με ευκρίνεια και πάνω στο ηλεκτρονικό ψηφοδέλτιο. Η πλατφόρμα επιτρέπει στους ψηφοφόρους να μη βάλουν σταυρό σε κάποια ή κάποιες ενότητες οπότε θα θεωρείται λευκή η ψήφος τους για τη συγκεκριμένη ενότητα/ες. Παράλληλα, θα υπάρχει η ξεχωριστή επιλογή γενικής λευκής ή άκυρης ψήφου για όλο το ψηφοδέλτιο (η επιλογή γενικής λευκής ή άκυρης ψήφου δεν θα επιτρέπει να μπαίνει σταυρός σε καμία ενότητα). Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις υποψηφιότητες από την ιστοσελίδα του Συνδέσμου στο πεδίο «Νέα-Ανακοινώσεις».

Η Εφορευτική Επιτροπή θα έχει τον έλεγχο ώστε να αποκλείεται το ίδιο άτομο να ψηφίσει και στη φυσική και στην ηλεκτρονική κάλπη. Δηλαδή, κάθε άτομο που προσέρχεται να ψηφίσει στη φυσική κάλπη θα ελέγχεται πρώτα για το αν έχει ψηφίσει στην ηλεκτρονική και κατόπιν θα του επιτρέπεται η ψήφος στη φυσική κάλπη ενώ ταυτόχρονα η εφορευτική επιτροπή θα μπλοκάρει τη δυνατότητά του να ψηφίσει στη συνέχεια και ηλεκτρονικά. 

Έχουμε τη διαβεβαίωση για την τήρηση της απόλυτης μυστικότητας της ψήφου των μελών μας μέσω του κρυπτογραφικού συστήματος της πλατφόρμας electobox. Μπορείτε να αντλήσετε πληροφορίες για την ηλεκτρονική ψηφοφορία από την ιστοσελίδα της πλατφόρμας στον σύνδεσμο https://electobox.com/el/psifismata-odhgies-pshfoforias.

Η συμμετοχή σας στην ψηφοφορία θεωρείται απαραίτητη για την ενίσχυση του Συνδέσμου.

Σας ευχόμαστε καλή ψήφο και καλή θητεία στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο!

Το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο