Πρόσκληση για Συνδρομή στη Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική Δράση του Σ.Α.Ε.Σ.Σ. 2022

Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης (ΣΑΕΣΣ) αφουγκραζόμενος τις δύσκολες συνθήκες στις οποίες βρίσκονται αρκετοί συνάνθρωποί μας, προτίθεται και τα φετινά δύσκολα Χριστούγεννα, λόγω της ενεργειακής και οικονομικής κρίσης, να διανείμει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στα κοινωνικά παντοπωλεία των Δήμων Ν. Σμύρνης και Π. Φαλήρου.

Στη συγκεκριμένη δράση θα συμμετάσχει σύσσωμη η οικογένεια της Ευαγγελικής Σχολής καθώς την πρωτοβουλία μας αγκαλιάζουν για μια ακόμα χρονιά οι Διευθύνσεις και οι μαθητές του Προτύπου Γυμνασίου και Προτύπου Γενικού Λυκείου της Ευαγγελικής Σχολής.

Προς διευκόλυνση της διαδικασίας, ο Σύνδεσμος θα δέχεται δωρεές χρηματικών ποσών μέχρι και τις 18/12/2022 στον τραπεζικό λογαριασμό:

ALPHABANK GR6401401010101002002242805

(Παραλήπτης: ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ)

Κάθε ποσό, οσοδήποτε μικρό, είναι ευπρόσδεκτο και πολύτιμο και παρακαλούμε στην αιτιολογία να συμπεριληφθεί ο όρος «Φιλανθρωπική Δράση».

Στη συνέχεια, η αρμόδια επιτροπή από πλευράς ΣΑΕΣΣ θα πραγματοποιήσει αγορές με το συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί και με βάση τις ανάγκες που μας έχουν γνωστοποιηθεί από τα Κοινωνικά Παντοπωλεία.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία θα είμαστε στη διάθεσή σας στη διεύθυνση media@saess.gr ή/και info@saess.gr

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Α.Ε.Σ.Σ.

Η αρμόδια επιτροπή,

Δ. Μοϊάνος (Αντιπρόεδρος ΔΣ ΣΑΕΣΣ)

Δ. Λιοτσάκη (Μέλος ΣΑΕΣΣ)

Ε. Καλογιαννίδου (Μέλος ΣΑΕΣΣ)