3η Συνεδρίαση ΔΣ, 11/10/2010

Στην τρίτη συνεδρίασή του, παρουσία και άλλων μελών του Συνδέσμου το Δ.Σ. καθόρισε το πρόγραμμα δράσης του μέχρι τα Χριστουγεννα με βασικά θέματα:
– Άμεση αναβάθμιση και επέκταση της ιστοσελίδας του Συνδέσμου με δυνατότητες ανάπτυξης βάσης δεδομένων και δημιουργίας δυναμικών σελίδων
– Πάρα πέρα ενίσχυση της ομάδας facebook των Αποφοίτων ώστε να αποτελέσει λειτουργικό εργαλείο επικοινωνίας των αποφοίτων μεταξύ τους. Εμπλουτισμός με περισσότερες φωτογραφίες καθώς και video με τις ομιλίες των αποφοίτων στις τελετές αποφοίτησης των δυο τελευταίων ετών. Προβολή στο fb των εκδηλώσεων και της Σχολής.
– Συμπλήρωση του καταλόγου και ανακοίνωση των αποφοίτων που είναι υποψήφιοι στις προσεχείς Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές.
– Επαφή με αντίστοιχους συνδέσμους αποφοίτων άλλων σχολείων για τη διερεύνηση της δυνατότητας κοινών δραστηριοτήτων, αγώνων κ.α.
– Προσπάθεια δημιουργίας κατ' αρχήν ομάδων ποδοσφαίρου 5×5 και μπάσκετ και κλήση ενδιαφερομένων για εσωτερικό πρωτάθλημα σκάκι.
– Διερεύνηση της δυνατότητας συνεύρεσης των αποφοίτων σε μόνιμο χώρο ψυχαγωγίας που θα ανακοινωνθεί (π.χ. μπαρ-στέκι στην περιοχή Ν. Σμύρνης) σε συγκεριμένη μέρα (Πέμπτη βράδυ) μια φορά το μήνα.
– Ξεκίνημα της συνεργασίας με τη Σχολή και τους Συλλόγους γονέων για συνδρομή του Συνδέσμου στον επαγγελματικό προσανατολισμό των μαθητών. Θα γίνει πρόταση για 4-5 απογευματινές συναντήσεις στη Σχολή μαθητών με ομάδες αποφοίτων ανά επάγγελμα.

Επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. στις 16 Νοεμβρίου 2010  Σ.Σ. Άλλαξε για 22 Νοεμβρίου 2010 

Το Δ.Σ. εύχεται σε ολα τα μέλη και τους φίλους του Συνδέσμου ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ.

Leave a reply

Your email address will not be published.